• Man - Tor 07.30 - 16.30 Fredag 07.30 - 14.00
  • Gl landevej 20, 7830 Vinderup, Ejsing
  • 60-18-67-93

Firmainformationer

Firmainformationer

TKmaskiner med tilhørende hjemmeside www.tk-maskiner.dk er ejet af:

TKmaskiner ApS

CVR-nr.: 34881405

Gl Landevej 20

7830 Vinderup

Danmark

Tlf salg 60186793

Tlf værksted 97440409

Mail

thomas@tk-maskiner.dk

bogholderi@tk-maskiner.dk

Etableret i 2012

Har du lyst til at vide mere, eller har du spørgsmål til TKmaskiner ApS, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Om os

 

TKmaskiner er en moderne handels- og servicevirksomhed, der sælger og servicere redskaber og maskiner af rigtig høj kvalitet. Vi vælger vores producenter med omhu, og vi importerer selv en stor del af vores varer direkte fra fabrikkerne og kan sælge direkte til slut brugeren uden fordyrende mellemled. Desuden fører vi et komplet program af reservedele til vores maskiner og kan på den måde holde kundens maskiner kørende.

Vores primære forretningsområde er entreprenør maskiner bla gummigede fra Everun og Minigravere fra Nante, derudover importerer vi traktor tilbehør fra Polske Akpil og Lefa Machinery primært maskiner til Hobbybrug og den mellemstore landmand.

Vi er derudover forhandler af Benett landbrugsmaskiner, Foton kompakttraktorer , Cubcadet, Mtd og Craftsman havemaskiner, Samt tilbyder produkter fra grene.

TKmaskiner deler adresse med vinderupbilcenter.dk, som også udgør vores værksteds afdeling på værkstedet er vi medlem af Automester, hvor de ansatte følger med den nyeste teknologi og følger automesters autotekniker uddannelse på ftz akademi i odense. Skal din maskine serviceres kommer vi eller sender en af samarbejdspartnere via vores landsdækkende service netværk.

Vi sælger primært vores varer gennem Telefon ordrer og pr. mail , men i er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og besigtige varen på vores lager inden i køber den.Ring blot inden ankomst, da vores varer ofte befinder sig på et lager i nærområdet – Så snart du kontakter os, vil vi finde de ønskede varer frem, så du kan se dem, før du køber.

Fragten er med mindre andet er aftalt altid for kundens regning.

Det er selvfølgelig også muligt selv at afhente dine produkter på vores firmaadresse  – husk  blot at oplyse dette, når du bestiller, så kontakter vi dig, når din ordre er klar til afhentning.