• Man - Tor 07.30 - 16.30 Fredag 07.30 - 14.00
  • Ejsingholmvej 1, 7830 vinderup
  • 60-18-67-93

Firmainformationer

Firmainformationer

TKmaskiner med tilhørende hjemmeside www.tk-maskiner.dk er ejet af:

TKmaskiner ApS

CVR-nr.: 34881405

Ejsingholmvej 1

7830 Vinderup

Danmark

Tlf salg 60186793

Tlf værksted 60186796

Mail

thomas@tk-maskiner.dk

bogholderi@tk-maskiner.dk

Etableret i 2012

Har du lyst til at vide mere, eller har du spørgsmål til TKmaskiner ApS, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Om os

TKmaskiner er en moderne handels- og servicevirksomhed der til dagligt drives af Ejeren Thomas Kristiansen samt hans medarbejdere.
Thomas har arbejdet som mekanikker i 18 år (De 12 som selvstændig)

TKmaskiner sælger og servicere redskaber og maskiner af god kvalitet til en fornuftig pris.

Vi vælger vores producenter med omhu, og vi importerer selv en stor del af vores varer direkte fra fabrikkerne og kan sælge direkte til slutbrugeren uden fordyrende mellemled. Desuden fører vi et komplet program af reservedele til vores maskiner og kan på den måde holde kundens maskiner kørende.

Vores primære forretningsområde er landbrugs og entreprenør maskiner bl.a. læssemaskiner fra Everun og traktorer fra Italienske Arbos, derudover importerer vi traktor tilbehør fra en række polske leverandører primært maskiner til Hobbybrug og den mellemstore landmand.

Vi er derudover forhandler Cubcadet og Mtd havemaskiner samt grene og granit parts online forhandler.

Vi sælger primært vores varer gennem Telefon ordrer og pr. mail, men i er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og besigtige varen på vores lager inden i køber den. Ring blot inden ankomst, da vores varer ofte befinder sig på et lager i nærområdet – Så snart du kontakter os, vil vi finde de ønskede varer frem, så du kan se dem, før du køber.

Fragten er med mindre andet er aftalt altid for kundens regning.

Det er selvfølgelig også muligt selv at afhente dine produkter på vores firmaadresse – husk blot at oplyse dette, når du bestiller, så kontakter vi dig, når din ordre er klar til afhentning.