Nem og hurtig levering

Kun 1-2 dages levering med Danske fragtmænd, GLS eller DHL

Service og garanti

Hos TK Maskiner yder vi landsdækkende garanti

Se din maskine før køb

Vi fremviser gerne alle vores maskiner efter aftale

Køb sikkert hos os

Med flere tusinde tilfredse kunder, er du sikker på en tillidsfuld handel

1-2 hverdages nem og hurtig levering
Service og garanti på reparationer
Se din maskine efter aftale
Køb sikkert hos TK Maskiner

Handelsbetingelser

Din bestilling på TKmaskiner.dk er først endeligt indgået, når du modtager en ordrebekræftelse fra os.

Alle vores købsaftaler indgås på dansk.

Vi har ikke Danske Brugsanvisninger og Manualer til alle vores maskiner. Nogle gange med leveres de på Engelsk/Tysk/Polsk, kontakt os inden køb hvis du vil være sikker på at modtage en på Dansk.

Der tages i ordrebekræftelsen forbehold for udsolgte og/eller udgåede varer, prisfejl samt prisstigninger.

Vores primære kommunikationsform er e-mail. Det er kundens ansvar, at den indtastede e-mail adresse er korrekt. Endvidere skal kunden selv sikre sig, at mails fra TKmaskiner.dk ikke havner i eller sorteres fra som spam mail.

Sørg derfor for, at kommunikation fra tk-maskiner.dk / ApS ikke sorteres fra.
Alle priser på TKmaskiner.dk er inklusiv moms samt eventuelle andre afgifter, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for evt. kortgebyrer, hvilke kunden selv betaler.

Du kan betale med Dankort & Visa-kort i værkstedet & Paypal på shoppen. Der er altid mulighed for betaling via. bankoverførsel, kontant eller check.

Vi trækker beløbet fra en webordre ved afsendelse af din vare, herefter er normal leveringstid danmark brofast 2 hverdage.

Tk-maskiner.dk er ikke erstatningspligtig, hvis der ved bestilling er angivet en forkert adresse, og dette medfører bortkomst af forsendelsen. Modtager du ikke din forsendelse, skal du straks kontakte os.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Fortrydelsesret (RETURRET)
Mod al forventning forekommer der situationer, hvor du fortryder dit køb. Enhver vare kan returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen. Fortryder du dit køb, skal du, for egen regning, returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres. Vi vil dernæst kreditere din konto inden for ca. 7-14 dage, hvis varen/varerne er tilbageleveret samme stand. Har du handlet med dankort eller kreditkort, bliver beløbet tilbageført til din konto. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller returnere den på returadressen. Korrekt leverede varer vil blive trukket 10 procent i administrationsomkostninger.

Ombytning
Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal betale returfragten, men vi sender den eller de om byttede varer fragtfrit. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 14 dage eller hurtigst muligt. Korrekt leverede varer vil blive trukket 10 procent i administrationsomkostninger.

Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved
at afprøve varen i en fysisk butik. Forbrugeren har 14 dage til at fortryde købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad
varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt.
værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

RETURVARER SENDES TIL:
TK Maskiner ApS
Ejsingholmvej 1
7830 Vinderup
Danmark

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder (2 år) på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen/fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Skade under transport
Modtager du en pakke, der har synlige tegn på skader under transport, er det vigtigt, at du modtager pakken med forbehold, eller alternativt åbner pakken, mens fragtfirmaets personale ser på. Hvis indholdet har taget skade, skal der laves en erstatningssag mod det pågældende fragtfirma. Fragtfirmaets personale kan hjælpe dig med at lave erstatningssagen. Det er vigtigt, at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.

Det er også muligt at nægte modtagelse på en beskadiget pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering. Er skaden ikke synlig ved modtagelse, kan du stadig lave en erstatningssag. Dog skal du sørge for at tage kontakt til fragtfirmaet hurtigst muligt, da de efter nogle dage ikke længere vil erstatte en beskadiget vare. For Post Danmark er denne periode 7 dage. I alle tilfælde er det klart en fordel at starte erstatningssagen øjeblikkeligt, skaden opdages.

Dette er dog kun et tilfælde ved pakketransport, da breve ikke forsikres.

Kontakt os per mail for hjælp.

Vil du vide mere om vores Privatlivspolitik, læs venligst vores side med Privatlivspolitik.

Til dig der vil vide mere om e-handel og sikkerhed

Forbrugerrådet

E-handelsfonden

Forbrugerombudsmanden
Forbruger Europa