Nem og hurtig levering

Kun 1-2 dages levering med Danske fragtmænd, GLS eller DHL

Service og garanti

Hos TK Maskiner yder vi landsdækkende garanti

Se din maskine før køb

Vi fremviser gerne alle vores maskiner efter aftale

Køb sikkert hos os

Med flere tusinde tilfredse kunder, er du sikker på en tillidsfuld handel

1-2 hverdages nem og hurtig levering
Service og garanti på reparationer
Se din maskine efter aftale
Køb sikkert hos TK Maskiner

Vi har vores eget montage værksted

TK Maskiner er en moderne handels- og servicevirksomhed, der hovedsageligt sælger og servicerer redskaber og maskiner af rigtig god kvalitet. Alt sammen foregår på vores eget værksted på Ejsingholmvej i Vinderup.

Klargøring af egne nye og brugte maskiner og opbygning af tilbehør hertil m.m.

Hos TK Maskiner har vi eget montage værksted med bl.a. 5 og 2 tons lift, dæk apparat, afbalancerings apparat, søjleboremaskine, presser, koldsav, plasmaskærer, svejser, diagnoseværktøj til vores læssemaskiner og traktorer.

Vores primære arbejdsopgaver på værkstedet er klargøring af egne nye og brugte maskiner / opbygning af tilbehør hertil osv. men også almindelig service og vedlige hold af maskiner vi laver bland andet meget i have parksektoren, men har du en anden opgave kan vi enten på værkstedet eller med en af vores servicebiler hjælpe dig. vi forbeholder os dog retten til at sige nej tak hvis vi ikke syntes opgaven passer til os.

Vores servicebiler kommer til dig når du skal have service eller garanti repareret dit produkt, vi benytter dog flere steder i Danmark eksterne samarbejdspartnere.

Reservedele
Vi har Danmarks største reservedels program til Everun læssemaskiner og Arbos traktorer. Vi er i ugentlig kontakt med fabrikker i og uden for Europa og er altid klar til at hjælpe med dele til følgende mærker:
Vores servicebil kommer til dig
Vores servicebiler kommer til dig når du skal have service eller garanti repareret dit produkt, vi benytter dog flere steder i Danmark eksterne samarbejdspartnere.​