Nem og hurtig levering

Kun 1-2 dages levering med Danske fragtmænd, GLS eller DHL

Service og garanti

Hos TK Maskiner yder vi landsdækkende garanti

Se din maskine før køb

Vi fremviser gerne alle vores maskiner efter aftale

Køb sikkert hos os

Med flere tusinde tilfredse kunder, er du sikker på en tillidsfuld handel

1-2 hverdages nem og hurtig levering
Service og garanti på reparationer
Se din maskine efter aftale
Køb sikkert hos TK Maskiner

Vi sælger og servicerer redskaber og maskiner af rigtig god kvalitet

En virksomhed med mere end 18 års erfaring med salg og service af redskaber og maskiner

TK Maskiner er en moderne handels- og servicevirksomhed der til dagligt drives af Ejeren Thomas Kristiansen samt hans medarbejdere. Thomas har arbejdet som mekanikker i 18 år (De 12 som selvstændig). TK Maskiner sælger og servicere redskaber og maskiner af god kvalitet til en fornuftig pris.

Vi vælger vores producenter med omhu, og vi importerer selv en stor del af vores varer direkte fra fabrikkerne og kan sælge direkte til slutbrugeren uden fordyrende mellemled. Desuden fører vi et komplet program af reservedele til vores maskiner og kan på den måde holde kundens maskiner kørende.

Vores primære forretningsområde er landbrugs og entreprenør maskiner bl.a. læssemaskiner fra Everun og traktorer fra Italienske Arbos, derudover importerer vi traktor tilbehør fra en række polske leverandører primært maskiner til Hobbybrug og den mellemstore landmand.

Vi er derudover forhandler Cubcadet og Mtd havemaskiner samt grene og granit parts online forhandler.

Vi sælger primært vores varer gennem Telefon ordrer og pr. mail, men i er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi og besigtige varen på vores lager inden i køber den. Ring blot inden ankomst, da vores varer ofte befinder sig på et lager i nærområdet – Så snart du kontakter os, vil vi finde de ønskede varer frem, så du kan se dem, før du køber.

Fragten er med mindre andet er aftalt altid for kundens regning. Det er selvfølgelig også muligt selv at afhente dine produkter på vores firmaadresse – husk blot at oplyse dette, når du bestiller, så kontakter vi dig, når din ordre er klar til afhentning.

Brug for finansiering?
Nem og attraktiv finansiering af dit køb hos os

TK Maskiner kan i samarbejde med SG FINANS, SPARXPRES og Santander tilbyde en nem og attraktiv finansiering af dit køb hos os. Har du brug for finansiering starter lånemulighederne fra 1.000 og op til 2.500.000 kroner.

Fremvisning
Vi fremviser gerne vores maskiner efter aftale

Vi fremviser gerne efter aftale! Kontakt os på tlf 60186796 eller email. Vi vil gerne I ringer inden, da de holder indendøre i nærområdet. Vi vil naturligvis gerne vise maskinerne frem for de interesserede. Med glæde aften og weekend efter aftale.